Home > Digitalni život > Korišćenje više video zapisa na pametnom telefonu

Korišćenje više video zapisa na pametnom telefonu

Pametni telefoni su neverovatni uređaji. Ne samo da nam dozvoljavaju da ostanemo povezani sa svetom, već nam pružaju i obilje osobina i funkcija koje nam mogu olakšati život. Jedna od takvih funkcija je snimanje sa više video zapisa. Ovo omogućava korisnicima da istovremeno snimaju više video zapisa. U ovom blog postu ćemo razgovarati o 8 kreativnih načina korišćenja multi-video snimka na vašem pametnom telefonu!

Korišćenje više video zapisa na pametnom telefonu  

8 kreativnih načina korišćenja više video snimaka na pametnom telefonu


Kreiranje video zapisa sa vremenskim propustom


Jedan od kreativnih načina da koristite snimanje sa više video zapisa na pametnom telefonu je kreiranje video zapisa sa vremenskim propustom. Ovo je odličan način da se duži događaj kondenzova u kraći video. Da biste to uradili, jednostavno podesite telefon da snima više video zapisa u različitim intervalima. Zatim, kada reprodukujete video zapise, oni će se puštati bržom brzinom, stvarajući efekat vremenskog propusta.


Snimanje događaja iz više uglova


Drugi način korišćenja više video zapisa je snimanje događaja iz više uglova. Ovo je posebno korisno kada snimate stvari kao što su performanse ili prezentacije. Snimanjem iz više uglova moći ćete da zabeležite različite aspekte događaja. To će gledaocima pružiti sveobuhvatnije iskustvo dok gledaju video. Danas su mnogi vlog blogeri počeli da biraju da iskoriste čast 50 za snimanje vlogova, jer to može bolje da pokaže nešto vredno snimanja iz više uglova.


Kreirajte video "dan u životu"


Video "dan u životu" je odličan način da dokumentujete svoje svakodnevne aktivnosti. Da biste kreirali ovaj tip video zapisa, jednostavno podesite telefon da snima više video zapisa tokom celog dana. Zatim uredite video zapise zajedno da biste kreirali kohezivnu priču. Ovo je zabavan način da dokumentujete svoj život i podelite ga sa drugima.


Hvatanje više perspektiva jednog događaja


Ako ste na događaju sa više osoba, iskoristite funkciju snimanja sa više video zapisa na pametnom telefonu da biste zabeležili različite perspektive. Ovo može biti odličan način da se dobiju različite tačke gledišta o istom događaju. Zatim možete zajedno da uređujete video zapise da biste kreirali dobro zaokruženi video zapis.


Kreiranje video zapisa zaustavljanja


Spotovi za zaustavljanje kretanja su veoma zabavni za pravljenje i mogu biti zaista kreativni. Da biste kreirali video zapis zaustavljanja, jednostavno snimite više video zapisa objekta na različitim pozicijama. Zatim, uredite video zapise zajedno da biste stvorili iluziju kretanja. Ovo je odličan način da se neživi predmeti ožive!


Snimanje video zapisa "kako da"


Tutorijali su odličan način da podelite znanje sa drugima. Ako si dobar u nečemu, zašto ne podeliš svoje veštine sa svetom? Funkciju za snimanje sa više video zapisa možete da koristite za snimanje akcionih video zapisa. Ovo je odličan način da naučite druge kako da rade ono što volite.


Pokažite svoj rad


Ako ste umetnik ili muzičar, funkcija snimanja sa više video zapisa na pametnom telefonu može biti odličan način da prikažete svoj rad. To je odličan način da podelite svoju umetnost sa svetom i dobijete povratne informacije od drugih. Muzički spotovi su zabavni za pravljenje i veoma kreativni. Da biste kreirali muzički video, jednostavno snimite više video zapisa o sebi ili drugima koji reprodukuju pesmu. Zatim uredite video zajedno da biste kreirali kohezivnu priču.


Korišćenje više video zapisa na pametnom telefonu  

Zakljuиak


Eto ti ga! 8 kreativnih načina za korišćenje višestrukog video snimka na pametnom telefonu. Nadamo se da vam je ovaj blog post bio od pomoći. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam ostavite komentar ispod!